Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Kirjan kannet on suunnitellut Markko Taina ja kustantaja on Tammi.

Romaaneista tehdyt aidon kirjan näköiset korvikset on suunnitellut ja valmistanut Handmade by Riikka. Korviskirjojen kannet ovat paperia. Eivät kestä vettä. Korviskoukut kirurginterästä. Kirjan koko on 2,9 x 2 cm. Koukkuineen n. 5 cm.

Tilaus

Korvisparin hinta on 24 € plus lähetys (kirjeessä 3,50 €). Korviksia saa verkkokaupasta ja myyntitapahtumista.

Jos haluat ottaa tuotteita jälleenmyyntiin, niin ota yhteyttä riikka.koksu@hotmail.com.

Mikko Saarelan -muistometsä

Jokaisen korvisparin myynnistä lahjoitetaan 1€ Mikko Saarelan – muistometsäkeräykseen.

”Muusikko, kalabiologi, biologian ja maantiedon lehtori Mikko Saarela kuoli syöpään 11.1.2019. Hänen muistokseen on perustettu Luonnonperintösäätiön kautta keräys, jonka tavoitteena on saada perustettua luonnonsuojelualue, joka kantaa nimeä Mikko Saarelan muistometsä. Mikko tunnetaan yhtenä Eppu Normaalin perustajista ja myöhemmin mm. Freud, Marx, Engels & Jung – yhtyeen jäsenenä. Mikon käsialaa ovat monet Suomi-rockin klassikoiden sanoitukset. Metsä oli Mikolle tärkeä ajattelu- ja rauhoittumispaikka, josta hän nautti sekä taiteilijan että tiedemiehen silmin.”

Kiitokset

Kiitos Leena. Tämä oli hauskaa! Kiitos Tammi ja kansien suunnittelija Markko Taina, että sain luvan tehdä. Kiitos Hartzalle huikeista synttäribileistä, missä ajatus lähti lentoon ja tietenkin kirjakorviskummi Marikalle oivasta asukokonaisuudesta, josta idea virisi. Kiitos Joni avusta ja huolenpidosta, taas – hämmentävät mittavirheet pitävät mielen virkeänä. Kiitos myös kaikki ihanat kirjahyllyään kaivaneet ja skannausapua antaneet. Ja Merille kiitos korvan lainasta! Ja kotiin kiitokset tietysti. Työnurkkauksen mutina on ollut jälleen kerran infernaalinen. Ilman teitä kaikkia tätä projektia ei olisi tehty. Niin se vaan on, että yhdessä ollaan enemmän. Kiitos. Olette tärkeitä!