Itsenäiselle bändille käytännön apua

Boostia keikkamyyntiin

Liian vähän keikkoja
eikä keikkamyyjää ole?
Laadukas keikkakyselyviesti ja
kunnon jakelu auttaa ensihätään.

Sparrausapua

Mitä kannattaisi seuraavaksi tehdä?
Miltä tekeminen näyttää ulkopuolisen silmin? Hyödynnä ilmainen puolen tunnin sparraus.

Boostia promoon

Tee 10 kysymystä -juttu
Pelasta bändissä.
Maksaa vaivan - ei rahaa.

Kauppa

Handmade by Riikka -tuotteita ja muutakin mistä ei ole päässyt ihastumatta ohi

Henkilökunta

Riikka Koksu

Riikka Koksu

Tirehtööri

Musa-alan taustahäärääjä ja käsityöläinen. Pienyrittäjä. Tekee sen minkä lupaa ja vähän päälle. Kiltti realisti, joka saa kummallisen paljon aikaiseksi. Ei arvaile vaan selvittää, jos ei tiedä ja siksi tietää aika paljon. Mukavakin. Myynyt yli 20 bändille keikkaa, toiminut managerina, järjestänyt tapahtumia ja ollut kymmenissä tapahtumissa myymässä tuotteitaan.

Mimmi Kiffanen

Mimmi Kiffanen

Assistentti

Aina siellä missä ei pitäisi. Tykkää syömisestä, nukkumisesta, saunasta ja leikkimisestä. Erikoisharrastuksena tiukkaakin tiukempi kerrostalokyttääminen sekä eläkkeellä olevan kollegan kanssa kisailu.

Asiakkaiden kertomaa

Tuuli Paasilehto

Tuuli Paasilehto

Eesaun Kädet -taustalakanan tekemisestä

”Kiitos yhteistyöstä taustalakanan tekemisessä. Meillä oli logoaihio valmiina ja periaatteessa ei yhtään aikaa käyttää lakanaprojektiin. Logomme kehittyi melkein kuin huomaamatta. Tai se huomattiin, että saatiin kiinnittää huomiota kivoihin asioihin, kuten ulkonäkö. Eikä esim. vektorointiin (?!). Hauskaa oli myös se, että painotyöt ja treenikselle toimitus kuuluivat pakettiin. Ei tarvinnut kysyä tarjouksia tai ajella minnekään. Ja tuloshan oli ihan huima!”

Ilkka Auvinen

Ilkka Auvinen

Kulttuuriuutinen -blogin avauksesta

”Yksilöllistä huippupalvelua. Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen Riikka otti kopin asiasta, ja teki asiat nopeammin kuin olisin ikinä uskonut. Hän oli koko ajan hollilla kysymyksille, ja ehdotti jos en osannut edes kysyä. En muista koskaan saaneeni näin hyvää palvelua. Suosittelen!”

Imane Elonen

Imane Elonen

Joulukalenteri: Pukin partapulma -kirjasta

Tämä on ehdottomasti yksi parhaista lastenkirjoista, joita olen lukenut. Lapsikin tykkää. Luukut ovat sopivan pituisia lapselle ja aina jää jotain jännittävää odotettavaa seuraavaan luukkuun. Erittäin viihdyttävä myös aikuiselle ja isommalle lapselle. Kuvitus on hauska ja erilainen kuin lastenkirjoissa yleensä. Meille tämä on tullut jäädäkseen joulunodotustraditiona, ja onpa se ollut iltasatutoivelistallakin monen monta kertaa muinakin vuodenaikoina. Voin lämpimästi suositella.”

Blogi

Kättä pidempää bändien taustahommiin, Handmade by Riikka -asiaa ja muutama muukin asia on lipsahtanut joukkoon.

Pienet kesäfestarit 2020

Tehdäänkö yhdessä sisarpostaus tähän loistavaan Matkakeisarin postaukseen? Listataan Suomen pienet kesäfestarit. Tälle listalle kelpaa kaikki pienet ilmaiset ja maksulliset kesäfestarit, missä on livemusiikkia. Laitetaan myös ne isot, joita ei Matkakeisarin postauksessa näy. Kyläfestarit, pihatapahtumat, Block Lue lisää…

Mitä bändin pitäisi Spotifyssa tehdä?

Spotify on johtava musiikin suoratoistopalvelu. Jos radioon pääsy on näinä aikoina haasteellista, niin Spotifyyn pääsee kaikki ja hyvällä biisillä on mahdollisuudet lumipalloefektiin. Samassa laarissa on isot ja pienet artistit/bändit. Biisi voi päätyä kenen tahansa korviin. Lue lisää…