Avainnauha toiveiden mukaan

20,97 

Kuvaus

Inspiroidu Facebookin mallikansiosta löytyvistä avainnauhoista. Naru on mustaa vahattua puuvillanauhaa ja päässä on turvalukko, joka aukeaa riuhtaisusta (napsauttamalla saa takaisin kiinni).

  • Ota yhteyttä Handmade by Riikka Facebookissa tai riikka.koksu@hotmail.com ja kerro millaisen haluat.
    • Haluatko olan yli mallin vai kaulamallisen. Olan yli mallin perusmitta on 150 cm ja kaulamallisessa 100 cm. Saat toki pidemmän tai lyhyemmän. Olan yli malli on erittäin suosittu ja jos sinulla on tapana heittää laukku pään yli toiselle olalle, on hyvin todennäköistä, että tykkäät tästä mallista vaikket siihen olisi aikaisemmin tutustunutkaan.
    • Kerro toiveet helmien väriin, materiaaliin ja voit myös muita toiveita esittää. Olan yli malliin suosittelen keveitä helmiä esim. puuta tai akryylia – lasista voi tulla turhan raskas. Avainnauhaan voi laittaa mukaan niin pääkalloa, kissaa, tassua, sydäntä ja kaikenlaista. Täytän toiveita erittäin mielelläni varaston sallimissa rajoissa.
    • Välillä on tullut kuva työkengistä tai työvaatteista ja jostain avainnauhasta, mikä puhuttelee tai sitten vaan ihan lista väreistä. Kaikki käy.
  • Vastaan yleensä samana päivänä ja käytän intuitiota helmiä valitessani. Jos otat Facebookissa yhteyttä, näen profiilikuvasi ja se antaa loistavan näppituntuman asiaan.
  • Kun ollaan löydetty yhteisymmärrys, käy maksamassa avainnauha täällä.
  • Teen tilauksesi yleensä samana tai seuraavana päivänä, kun maksu on suoritettu, joten kauan ei tarvitse odotella.

Lisätiedot

Paino 0.100 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avainnauha toiveiden mukaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *