Tehdäänkö yhdessä sisarpostaus tähän loistavaan Matkakeisarin postaukseen? Listataan Suomen pienet kesäfestarit. Tälle listalle kelpaa kaikki pienet ilmaiset ja maksulliset kesäfestarit, missä on livemusiikkia. Laitetaan myös ne isot, joita ei Matkakeisarin postauksessa näy. Kyläfestarit, pihatapahtumat, Block Partyt jne. Ei yksityistilaisuuksia.

Puuttuuko jotain? Kirjoita kommenttikenttään puuttuvat tapahtumat mitkä tiedät vuonna 2020 kesällä järjestettävän: kuukausi, festarin nimi, paikkakunta sekä linkki nettisivuille ja/tai FB-sivuille. Voit laittaa tietoa tulemaan myös sähköpostilla riikka.koksu@hotmail.com tai facebookin kommenttikenttään, jos tapahtuman on jakanut Pliide, Pelasta bändi tai Riikka Koksu (vain näin tieto päätyy listan tekijälle asti). Listaan tapahtumat kommenttien perusteella tähän.

Listauksen tarkoitus on saada:

1. Ihmisille tietoa minne mennä ja mahdollisuus tukea pieniä tapahtumia.
2. Pienelle tapahtumalle ilmaista mainosta.
3. Artisteille mahdollisuus tarjoutua keikalle.

Ole kiltti ja jaa postausta. Mitä useampi näkee ja kommentoi, sen kattavampi lista.

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Ps: Helsingissä on helppo järjestää ilman lupahakumenettelyä maksuttomia kaikille avoimia ulkoilmatapahtumia useassa tapahtumapaikassa, jotka voi näppärästi varata Varaamosta. Eikä paikat suinkaan ole missä tahansa. Tapahtumia voi pitää vaikkapa Kauppatorin oleskelualueella tai Rikhardinkadun kirjaston kesäpihalla. Katso lisää täältä.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *