Olen kirjoitellut musa-aiheisia postauksia Pliideen ja Pelasta bändiin muutaman vuoden. Aiheet on valikoituneet pitkälti sen mukaan, mitkä kysymykset on nousseet taajaan esille keskusteluissa bändien kanssa.

Postauksien tekeminen vaatii taustatyötä ja selvittelyä kirjoittamisen lisäksi ja tietysti loputon määrä tunteja muuten, että on tarpeeksi tietoa kirjoittaa asiasta. Ydinporukka, kenelle tällä hetkellä juttujani kirjoitan Pliiden puolella on omaehtoiset bändit, jotka tekevät asiat syystä tai toisesta kokonaan itse. Tarkoitus on antaa konkreettista apua tekemiseen eikä pelkkää yleistä liirumlaarumia. Tästä esimerkkinä radioyhteystietolista. Pelasta bändi on taas musadiggareiden temmellyskenttä, jossa bändit voi patistaa fanejaan tekemään haastatteluja, levy-arvioita ja keikkatunnelmia. Fanit voivat kokeilla bloggaamista ja siitä voi sitten rakennella vaikka oman blogin innostuessaan. Bändit saavat ulkopuolisen kirjoittamia juttuja, joka on aina tehokkaampaa kuin oma pullistelu. Teen itse Pelasta bändiin haastatteluja musiikkialan toimijoista.

Onko jutut kiinnostavia vai itsestäänselviä? Onko toiveita aiheisiin? Laita ehdotuksesi kommenttiin, pistä sähköpostia riikka.koksu@hotmail.com tai yksityisviestiä Pliiden FB-sivuilla. Jaa tätä postausta, tykkää Pliiden ja Pelasta bändin FB-sivuista. Annat näin palautetta, että työtä kannattaa jatkaa ja saat siitä hyötyä.

Keikkailu

Spotify ja Radio

Viestintä

Painotuoteita